Inschrijven

Inschrijven voor deelname aan de Midzomerloop Leiderdorp kan op drie verschillende manieren:

Inschrijfkosten:
Voorinschrijving
bij Sport 2000, Winkelhof Leiderdorp:
volwassenen 7.00
kinderen t/m 12 jaar 4.00
Via internet: volwassenen 7.50
kinderen t/m 12 jaar 4.50
Daginschrijving volwassenen 8.50
kinderen t/m 12 jaar 5.50


Online inschrijving
Iedere deelnemer dient apart te worden ingeschreven. Na inschrijving én betaling van het van verschuldigde bedrag wordt een bevestiging naar het mailadres gestuurd dat bij de inschrijving is opgegeven. Als je geen bevestigingsmail hebt ontvangen dan is de inschrijving niet gelukt en ben je dus nog geen deelnemer.

Let op! De bevestigingsmail komt in sommige gevallen in de ‘spam’ of ‘ongewenste mail’ of mailbox terecht.

Na online inschrijven
Iedere online ingeschreven deelnemer krijgt per mail een bevestiging van de inschrijving. Deze mail bevat een unieke barcode en met die barcode kan je op de dag van de Midzomerloop je startnummer vanaf 10:00 uur ophalen op het start- en finishterrein. Als je het startnummer hebt ontvangen staat je niets meer in de weg om bij het startschot om 11.30 uur aan de loop beginnen.

Inschrijven op locatie
Op de eerste de dag dat de Midzomerloop Leiderdorp plaatsvindt kan er op het start- en finishterrein ook nog worden ingeschreven. Bij inschrijven op locatie is het inschrijfgeld hoger dan bij vooraf inschrijving vooraf. Bovendien kunnen we je deelname bij inschrijving op locatie niet garanderen want er zijn maar een beperkt aantal deelnemers mogelijk. Na betaling op locatie ontvang je als deelnemer direct een startnummer.
Sponsors & Partners


Evenementen van Sport in Beeld:
Logo_A4D_2023_1920px
Midzomerloop-Leiderdorp-300×175
Inschrijven
LadiesRun
Inschrijven
Inschrijven
Inschrijven